luni, 6 ianuarie 2014

Detinerea unui magazin online

Avem produse pe care dorim sa le vindem intr-un mod civilizat si organizat in mediul online. Simplu, ne trebuie un magazin online. Prin magazinul online putem sa ne organizam vanzarile, produsele, stocul si clientii. Sunt destule firme sau terte persoane care ofera posibilitatea de a "cumpara" un magazin online, unii adaugand si sintagma "la cheie". Astfel, gasim doua tipuri de "a cumpara" un magazin online "la cheie":
  • cu licenta permanenta (plata se face o singura data, la achizitie);
  • cu licenta tip abonament (plata se face periodic, pe perioada dorita).
   Ceea ce implica detinerea unui magazin online, am enumerat mai jos cu explicatiile aferente. 

   Elementele detinerii magazinului online sunt:
  • domeniul (www.exemplu.ro - adresa efectiva pe internet);
  • gazduirea (hostingul fisierelor site-ului pe un server ce ruleaza non stop);
  • site-ul ( magazinul online - fisierele site-ului).

domeniul (www.exemplu.ro - adresa efectiva pe internet) 

Domeniul

   Adresa site-ului pe internet daca este aleasa pe .ro si faceti achizitia magazinului de la AdyMedia.ro, se va plati o singura data, la achizitionarea acestuia.
   Inainte de a achizitiona domeniul se face o discutie amanuntita despre proiectul - Magazin Online - pentru a cauta un domeniu pentru nisa proiectului.
   Costul domeniului pe .ro, in cazul achizitionarii magazinului de la AdyMedia.ro este de 32,90 € + 24% = 40.80 €.

gazduirea (hostingul fisierelor site-ului pe un server ce ruleaza non stop)

Gazduirea

   Depozitarea fisierelor site-ului pe hard-ul unui server ce ruleaza non stop. Plata acestui serviciu se face sub forma de abonament periodic, pentru un interval de timp ales de catre client.
   Costul hosting-ului (gazduirii) este de 1.90 € + 24% = 2,36 € pe luna si plata se poate face pentru 3 luni, 6 luni sau 12 luni.

site-ul ( magazinul online - fisierele site-ului)

Site-ul - Magazinul Online

Fisierele ce compun impreuna site-ul. Acesta se plateste o singura data, la achizitionare, si la care se pot adauga diverse componente in mod gratuit sau contra cost.
   Costului unui Magazin Online in versiune standard este dat in pagina special creata Magazin Online. Pentru adaugarea diverselor componente, luati legatura cu echipa de vanzari si veti fi instiintat despre costul acestora, daca este cazul. Pentru detalii suplimentare puteti sa vizitati pagina Magazin Online in care va veti putea calcula singuri costurile, completand formularul pentru Optiuni.
   Pe langa toate acestea, se pot adauga si servicii ce duc la un site bine organizat si optimizat pentru motoarele de cautare. Printre aceste servicii se enumera: Promovarea, Optimizarea, Administrarea si Intretinerea unui site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-mi parerea

AdyMedia.ro

AdyMedia.ro
Site Oficial