luni, 6 ianuarie 2014

Care sunt cerintele unui site?

Pentru a detine un site proprietate personala in regim complet sunt necesare cateva elemente esentiale. Fara unul sau mai multe dintre aceste elemente, un site nu poate exista sau daca exista, nu va avea un randament maxim.

Elemente necesare

I. Cum imi aleg adresa pentru domeniul site-ului?

R: Adresa este compusa din denumire si extensia domeniului (de ex.: .ro): www.denumire.ro. Este indicat ca aceasta adresa sa aiba o stransa legatura cu activitatea pe care o va avea site-ul. Cautarea unei denumiri cu caracteristici puternice in domeniul de activitate ales poate dura cateva zile, daca luam in calcul multimea de site-uri active si analiza competitorilor dvs.

II. Cum cumpar gazduirea site-ului?

R: In functie de activitatea si tipul site-ului, se alege serverul. Si costurile gazduirii sunt un criteriu, insa primul element de care trebuie sa se tina cont este serverul pe care se instaleaza site-ul. Este foarte important sa se aleaga un server care ruleaza fara probleme si care sa suporte cat mai multe facilitati: spatiu mare de stocare, trafic de date, uptime, protectie la atacuri, suport tehnic eficient etc.

III. Cum obtin un site performant?

R: Crearea unui site performant depinde foarte mult de tipul acestuia si de cel care il va crea. Sunt o multime de site-uri active pe internet care au fost generate cu softuri insa cea mai eficienta metoda este cea clasica cu un cod curat si indexat bine.

V. De ce imi trebuiesc serviciile pentru un site?

R: Probabil ati avut ocazia sa accesati un site a carui adresa o aveti de pe un pliant, carte de vizita, recomandarea cuiva etc, dar daca incercati sa o cautati intr-un motor de cautare: Google, Yahoo, Ask, Bing etc, cu principalele cuvinte cheie (ce sunt cuvintele cheie?) nu gasiti in primele pagini cu rezultatele cautarii, ceea ce duce la lipsa vizitelor si implicit a clientilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-mi parerea

AdyMedia.ro

AdyMedia.ro
Site Oficial